Korenfestival Hoeksche Waard

2023 fotoVele koren zingen regelmatig vol enthousiasme op verschillende korenfestivals verdeeld over het hele land. Op 24 juni reist Sugar & Spice dan ook graag af naar de Hoeksche Waard / Oud-Beijerland om hun repertoire ten gehore te brengen en zich onder te dompelen in het gezellige muzikale Oud- Beijerland.

Hoe ziet het eerste korenfestival er uit?

Op 24 juni 2023 zijn er 6 plekken in het centrum waar, in volgorde van een programma, 30 koren hun kunsten gaan vertonen. De koren zijn zeer divers, zowel qua grootte als muziekstijl. Zo klinkt er pop, Shanti, opera, Afrikaanse muziek, musical… Er wordt een zo'n breed mogelijk aanbod ten gehore gebracht. Tussen 12:00 en 17:30 zullen er optredens plaatsvinden. Wilt u naar Sugar & Spice komen luisteren en genieten van een gezellige middag vol muziek en samen zingen? U kunt ze vinden om 14.30 tot 15.00 uur bij de Havendam (pleintje voor Vino D’ Ámigo aan de Bierkade) en om 16.30 tot 17.00 uur op het Bazzpodium op het Marktplein (voor de trappen aan het einde van de Oost Voorstraat)

Datums nieuwe show “That’s life”, Regio Popkoor Sugar & Spice Hoogerheide zijn bekend!

sens23102022Regio popkoor Sugar&Spice is een gemengd koor wat gestart is in 2008 en repeteert in Hoogerheide in het Kloosterhof. Vanaf het prille begin staat dit koor onder de bezielende leiding van Mariëlle Tempelaars. Behalve dat zij een muzikaal vakvrouw is, heeft ze het talent om haar passie, energie en enthousiasme over te brengen op de leden van Sugar & Spice. Zo brengt ze het koor steeds een treetje hoger op de “muzikale” ladder en laat zij leden en publiek, genieten van het samen zingen en luisteren naar muziekgenres van pop, disco tot rock, ballads en dance tot Jazz.

Na een geweldige zomer met mooie optredens op gezellige koordagen in verschillende steden, zijn de stembanden weer voldoende getraind om met vol enthousiasme en energie naar een nieuwe grote show toe te werken. Hun vorige show werd tot tweemaal toe op het laatste moment geannuleerd en uiteindelijk door Covid19, uiteindelijk definitief afgelast.

Maar “Thats life”, en gelukkig bleef het koor overeind. Dirigente Mariëlle verzorgde met al haar passie en energie, via het digitale Zoom kanaal, repetities online. Zo zorgde zij ervoor dat leden met elkaar in verbinding bleven en hoop hielden op betere tijden, met mooie optredens in het verschiet.
Sugar & Spice vermeldt daarom nu met trots de datums van hun nieuwe show “That’s life” welke zij, 18 en 19 maart 2023 zullen uitvoeren in Podium Kloosterhof Hoogerheide. Zij brengen een totaal nieuwe show, vol muzikale inspiratie en verrassingen.
Houdt u voor de start van de kaartverkoop voor deze show, hun website in de gaten. www.Popkoor-sugar-and-spice.nl

Zingende Mannen gezocht!

image002Zingende Mannen gezocht!

Bij ons Popkoor Sugar & Spice uit Hoogerheide, zijn we op zoek naar mannen die het, net als wij, heerlijk en leuk vinden om samen te zingen. Ons repertoire bestaat uit een goede mix van populaire nummers van alle tijden, van Rock tot Dance en Soul. Meestal Engelstalig maar ook een enkel Nederlands, Frans, Spaans en zelfs een Italiaans nummer.
Bij ons koor ben je welkom en je voelt je er snel thuis, ongeacht je leeftijd of stempartij, omdat we samen de passie delen van het zingen.

Hieronder enkele enthousiaste reacties van onze mannen;

  • Zingen bij Sugar & Spice is superleuk, omdat ons koor het mooiste, leukste en het meest gevarieerde uitdagende repertoire heeft van de hele regio. - Peter.
  • Zingen bij popkoor Sugar & Spice is pure fun en geeft mij energie. - Marc.
  • Zingen bij Sugar & Spice Is ontspannend en geeft mij weer energie. - Theo.
  • Ik zing graag bij Sugar & Spice, omdat het een gezellig koor is en we steeds een gezellige avond hebben samen. – Bob.

Dus……
Had je altijd al de wens om samen te zingen? Zoek je gezonde ontspanning? Ben je het thuiszitten na die lockdowns inmiddels helemaal beu?
Grijp dan nu je kans, neem contact op en kom op maandagavond met ons meezingen!
Meer informatie vind je op onze website https://www.popkoor-sugar-and-spice.nl/

- ‘Er is maar 1 ding mooier dan zingen…. en dat is samen zingen’ –

18-juni-2022 Sugar&Spice laat de temperatuur stijgen in Rotterdam

image001Afgelopen zaterdag heeft popkoor Sugar&Spice opgetreden tijdens het evenement “ Rotjekoor” in Rotterdam. Een evenement waar dit jaar 139 koren aan meededen en o.a. tot doel heeft, verbinding tussen mensen, ongeacht leeftijd, afkomst of culturele achtergrond te versterken. De optredens waren op verschillende bijzondere locaties in het centrum van de stad.
Met elkaar op muzikale reis naar podiums op bijzondere plekken.
Wat heeft Sugar&Spice genoten van het eindelijk lekker samen kunnen zingen en optreden.
De tropische temperaturen zorgden voor een prima zonnige sfeer met veel enthousiast publiek en gezelligheid.
Er werd meegezongen, gedanst en genoten, op de vele terrassen.
Het was een feestje voor het koor om mee te maken.
Sugar&Spice ziet uit naar het volgend optreden, Zaterdagmiddag 25 juni 2022 - Korenfestival Hoekse Waard – Oud-Beijerland